Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

woensdag 11 september 2013

Nina "The Face"

Das pech, schilderijtje weg...toen ik een paar jaar geleden nog bij kringloop bedrijf Het Goed werkte heb ik dit schilderij gemaakt, mijn baas daar was geïnteresseerd in dit schilderij , en ik noemde mijn prijs..

waarschijnlijk had hij gehoopt op een "vrienden prijsje", maar ik vroeg gewoon aan hem wat ik ook aan een ander gevraagd zou hebben, dus heeft hij het toen niet gekocht... "het was kennelijk te duur voor hem"

Nog geen week later verkocht ik dit schilderij aan iemand die in Duitsland woonde...

als ik ergens een prijs voor noem wil ik daar niet lang over blijven "soebatten"  Het is graag of niet... ..

"Take it or leave it... " Geld is leuk om te brassen maar niet echt belangrijk".. op dit moment verkoop ik zelf niets meer, want ik mag niets ( bij ) verdienen... ( dat vind ik ook niet erg )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onderwerpen van berichten


Parodie op Het melkmeisje van Johannes Vermeer

Parodie op Walasse Ting

schilderij -The Sound of Music (film)

Parodie op Herman Brood

Parodie op Herman Brood


The real Herman Brood
The fake Herman Brood
Het Verschil tussen ( wannabe ) FAKE & Parodie Ik heb op deze pagina ook 3 parodieën op het werk van Herman Brood gemaakt, maar ik maakte deze in mijn EIGEN Dwaalhaas stijl, net als andere parodieën op deze site, ik wil niet kopiëren of na-apen of teren op het succes van andere, "ik persoonlijk vind dit een vorm van lijkenpikkerij" Maar helaas is het waar, dat dit soort mensen, die door de massa gezien worden als "kunstenaar" beter verkopen dan iemand die uniek is, Ook bij Kunstenaars die van de Kunstacademie af komen zie je vaak dat ze geïnspireerd zijn, en schilderen in de stijl of met technieken van andere kunstenaars, ik heb mezelf hier altijd tegen verzet, en dat zal ik ook altijd blijven doen, de parodieën die op deze pagina staan heb ik gemaakt voor mijn Facebook Project, 1 jaar lang, elke dag een nieuw schilderij, deze parodieën zijn dus allemaal in 1 dag geschilderd, en trokken op Facebook ( helaas ) meer aandacht, share's & likes dan de niet parodie schilderijen "mensen zijn kennelijk nog steeds bang voor het grote onbekende"

Parodie op Corneille - cObRa lunst

Parodie op Keith Haring

Parodie op Salvador Dali - Sleep

Parodie op Roger Raveel

Parodie op Roy Lichtenstein

Parodie op Kamagurka

Wat zie je hier ? Een vaas of is dit gezichtsbedrog ( Parodie )

Parodie op Berrie Martens - Happy people

Parodie op Pablo Picasso - Mistress Marie-Thérèse Walter

Parodie op Andy Warhol