Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

vrijdag 6 september 2013

De Fles...

De fles.. "mijn trouwe ( en enigste ) vriend"..
ik heb gisteren voor de eerste keer in mijn leven een smartphone gekocht, niet omdat ik contacten heb of vrienden die mij bellen, maar puur om ook buiten de deur op internet dingen te kunnen opzoeken, en om een beetje bij "de tijd" te blijven..

hierdoor heb ik wat extra geld over gehouden deze week waardoor ik nu aan het piekeren ben om deze week voor de 2e keer een fles whisky te gaan halen, en waarom ook niet ? lol wat heb ik te verliezen ? mijn waardigheid ? mijn gezondheid ? ... het komt hooguit maar 1 keer in de maand voor dt ik ook op een andere dag dan op maandag drink, dus dat zou allemaal wel mee vallen.. die flessen hier boven heb ik vaak in opdracht beschilderd voor mensen die een origineel cadeau aan vrienden of kennissen wilde geven... "hun een beschilderde fles wijn of drank.. en ik voor de moeite een fles whisky"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onderwerpen van berichten


Parodie op Het melkmeisje van Johannes Vermeer

Parodie op Walasse Ting

schilderij -The Sound of Music (film)

Parodie op Herman Brood

Parodie op Herman Brood


The real Herman Brood
The fake Herman Brood
Het Verschil tussen ( wannabe ) FAKE & Parodie Ik heb op deze pagina ook 3 parodieën op het werk van Herman Brood gemaakt, maar ik maakte deze in mijn EIGEN Dwaalhaas stijl, net als andere parodieën op deze site, ik wil niet kopiëren of na-apen of teren op het succes van andere, "ik persoonlijk vind dit een vorm van lijkenpikkerij" Maar helaas is het waar, dat dit soort mensen, die door de massa gezien worden als "kunstenaar" beter verkopen dan iemand die uniek is, Ook bij Kunstenaars die van de Kunstacademie af komen zie je vaak dat ze geïnspireerd zijn, en schilderen in de stijl of met technieken van andere kunstenaars, ik heb mezelf hier altijd tegen verzet, en dat zal ik ook altijd blijven doen, de parodieën die op deze pagina staan heb ik gemaakt voor mijn Facebook Project, 1 jaar lang, elke dag een nieuw schilderij, deze parodieën zijn dus allemaal in 1 dag geschilderd, en trokken op Facebook ( helaas ) meer aandacht, share's & likes dan de niet parodie schilderijen "mensen zijn kennelijk nog steeds bang voor het grote onbekende"

Parodie op Corneille - cObRa lunst

Parodie op Keith Haring

Parodie op Salvador Dali - Sleep

Parodie op Roger Raveel

Parodie op Roy Lichtenstein

Parodie op Kamagurka

Wat zie je hier ? Een vaas of is dit gezichtsbedrog ( Parodie )

Parodie op Berrie Martens - Happy people

Parodie op Pablo Picasso - Mistress Marie-Thérèse Walter

Parodie op Andy Warhol