Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

donderdag 5 september 2013

Marlena op aluminium

Dit schilderij op aluminium heb ik ook weer anders geschilderd dan in mijn eigen vaste "Waalinistiesche" stijl, het is inmiddels al een "oud werk" en werd bijna meteen toen het klaar was al verkocht ( lang geleden ) Het is Marlena, een ex vriendin van mij..
zij was een ex striptease danseres, en heeft wereldwijd gewerkt als danseres, ze was heel mooi en sexy, en ik was daar toen trots op.. ze had ook 2 schatten van kinderen die ik in die tijd zag en liefhad alsof ze van mezelf waren.. maar helaas Marlena is niet meer.. ze pleegde zelfmoord omdat ze bepaalde  problemen niet langer meer aankon..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onderwerpen van berichten


Parodie op Het melkmeisje van Johannes Vermeer

Parodie op Walasse Ting

schilderij -The Sound of Music (film)

Parodie op Herman Brood

Parodie op Herman Brood


The real Herman Brood
The fake Herman Brood
Het Verschil tussen ( wannabe ) FAKE & Parodie Ik heb op deze pagina ook 3 parodieën op het werk van Herman Brood gemaakt, maar ik maakte deze in mijn EIGEN Dwaalhaas stijl, net als andere parodieën op deze site, ik wil niet kopiëren of na-apen of teren op het succes van andere, "ik persoonlijk vind dit een vorm van lijkenpikkerij" Maar helaas is het waar, dat dit soort mensen, die door de massa gezien worden als "kunstenaar" beter verkopen dan iemand die uniek is, Ook bij Kunstenaars die van de Kunstacademie af komen zie je vaak dat ze geïnspireerd zijn, en schilderen in de stijl of met technieken van andere kunstenaars, ik heb mezelf hier altijd tegen verzet, en dat zal ik ook altijd blijven doen, de parodieën die op deze pagina staan heb ik gemaakt voor mijn Facebook Project, 1 jaar lang, elke dag een nieuw schilderij, deze parodieën zijn dus allemaal in 1 dag geschilderd, en trokken op Facebook ( helaas ) meer aandacht, share's & likes dan de niet parodie schilderijen "mensen zijn kennelijk nog steeds bang voor het grote onbekende"

Parodie op Corneille - cObRa lunst

Parodie op Keith Haring

Parodie op Salvador Dali - Sleep

Parodie op Roger Raveel

Parodie op Roy Lichtenstein

Parodie op Kamagurka

Wat zie je hier ? Een vaas of is dit gezichtsbedrog ( Parodie )

Parodie op Berrie Martens - Happy people

Parodie op Pablo Picasso - Mistress Marie-Thérèse Walter

Parodie op Andy Warhol