Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

Parodie op Vincent van Gogh

zaterdag 14 september 2013

Dwaalhaas beschilderd alles...


waar verf op blijft plakken...Het "waarom" beschilderen van dit latex slipje is een oud verhaal dat ( weer ) geplaatst kan worden onder een recente gebeurtenis..
Dit latex slipje heb ik ooit beschilderd voor een dakloze ( drugs ) prostituee, dit meisje stond een keer met behoorlijk wat geld op zak aan mijn deur omdat zij een schilderij van mij wilde kopen... "maar wat moet een dakloos iemand nu met een schilderij ?" ( het geld interesseert mij minder, als het gaat om wat er met mijn Kunst gebeurt, schilderijen zijn tenslotte toch een soort "kindjes"van de kunstenaar )  dus ik rade haar af een schilderij te kopen en beschilderde voor haar  ( voor 10 € ) een latex slipje.. met de afspraak dat ik er ook een foto van mocht maken voor op mijn website... haar gezicht publiceer ik niet want ook een verslaafd persoon blijft een persoon... iedereen is een mens totdat het tegendeel bewezen is...

wat heeft dit met "recent" te maken ? ik ben deze week weer eens in Amsterdam geweest , mijn favoriete stukje Nederland "de wallen" ik hing daar toen ik zelf dakloos was ( 20 jaar geleden ongeveer ) ook veel rond, doordat ik daar deze week weer eens was kwamen allerlei goede en slechte herinneringen aan vroeger weer bovendrijven..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onderwerpen van berichten


Parodie op Het melkmeisje van Johannes Vermeer

Parodie op Walasse Ting

schilderij -The Sound of Music (film)

Parodie op Herman Brood

Parodie op Herman Brood


The real Herman Brood
The fake Herman Brood
Het Verschil tussen ( wannabe ) FAKE & Parodie Ik heb op deze pagina ook 3 parodieën op het werk van Herman Brood gemaakt, maar ik maakte deze in mijn EIGEN Dwaalhaas stijl, net als andere parodieën op deze site, ik wil niet kopiëren of na-apen of teren op het succes van andere, "ik persoonlijk vind dit een vorm van lijkenpikkerij" Maar helaas is het waar, dat dit soort mensen, die door de massa gezien worden als "kunstenaar" beter verkopen dan iemand die uniek is, Ook bij Kunstenaars die van de Kunstacademie af komen zie je vaak dat ze geïnspireerd zijn, en schilderen in de stijl of met technieken van andere kunstenaars, ik heb mezelf hier altijd tegen verzet, en dat zal ik ook altijd blijven doen, de parodieën die op deze pagina staan heb ik gemaakt voor mijn Facebook Project, 1 jaar lang, elke dag een nieuw schilderij, deze parodieën zijn dus allemaal in 1 dag geschilderd, en trokken op Facebook ( helaas ) meer aandacht, share's & likes dan de niet parodie schilderijen "mensen zijn kennelijk nog steeds bang voor het grote onbekende"

Parodie op Corneille - cObRa lunst

Parodie op Keith Haring

Parodie op Salvador Dali - Sleep

Parodie op Roger Raveel

Parodie op Roy Lichtenstein

Parodie op Kamagurka

Wat zie je hier ? Een vaas of is dit gezichtsbedrog ( Parodie )

Parodie op Berrie Martens - Happy people

Parodie op Pablo Picasso - Mistress Marie-Thérèse Walter

Parodie op Andy Warhol